Kotik

La Michal i en Yoav,  responsables de la marca Kotik Precious Metal, son una parella de dissenyadors artesans que hem conegut fa poc, son d’un poble prop de Tel Aviv que es diu Mishmeret a Israel, allà tenen el seu taller i fan aquestes joies tant enginyoses i boniques.

El seu material son les xapes de begudes de tot el mon, fins i tot algunes estan banyades en or, és realment especial el que arriben a fer.
Fa poc van visitar-nos al taller per ensenyar-nos en directe les seves creacions i ens van encantar.

Si voleu veure-les ja les tenim a la venda.

febrer 2010

Les làmpades Mariluz a Tasmania

Reinventar la forma i la funció d’objectes residuals.
A partir d’aquest concepte, l’estudi de disseny gràfic Artefacto, dissenya Mariluz. Una col·lecció de làmpades feta amb envasos recuperats i amb retalls sobrants de planxes de ferro.

El projecte ha estat presentat dins dels premis “Disseny per al reciclatge 2009” de la Generalitat de Catalunya.

Si us agrada la idea ja les tenim a la venda a Tasmania, les podreu veure endollades i funcionant.

Exposició al Pati Manning

 

El 19 de desembre de 2008 al Pati Manning de Barcelona, l’estudi de disseny gràfic Artefacto va presentar la col·lecció de làmpades Mariluz. Per acompanyar aquesta presentació vam ser convidats a exposar algunes de les nostres peces, uns quants collars col·locats sobre uns maniquins ben divertits.

 

col·lecció de làmpades Mariluz al Pati Manning de Barcelona

 

exposició de joies del taller contenidors collars del taller contenidors a barcelona maniquins amb collars del taller contenidors exposats al pati manning