Omplint buits

Quan algú ve al taller, i ens explica que la persona que estima, és el que més l’omple de la vida i que li hem de fer una joia que representi aquest fet… nosaltres ens tornem bojos d’alegria!

Partint de la idea de buit i de ple, buits que poden ser omplerts, a vegades molt, a vegades menys, després un altre cop molt… hem fet aquest medalló amb una estructura dividida en dos parts, que conté sorra, i que permet que passi d’un costat a l’altre. Una peça amb molta vida, feta de plata, plata oxidada, or groc, metacrilat transparent, amatista  i sorra del desert del Sàhara.


2 respostes a “Omplint buits

  1. Màgic!! Unes paraules, unes mirades, uns silencis i un “no pateixis, hem agafat la idea, ens ho pensem i la setmana vinent en parlem de nou”. Realment màgic tenir l’art de saber materialitzar els sentiments!!! Gràcies de tot cor!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada