El nostre amic Manuel ens va venir a veure per fer-nos un encàrrec i ens va demanar una cosa ben concreta: “Vull una sola arracada, només una però molt xula”
Després d’uns dies donant voltes al tema vam decidir que això havia de ser un joc divertit, un joc entre qui encarrega, realitza i rep la joia.
El resultat final, a part de divertir-nos molt, ha estat una caixa enorme plena de peces que formen una sola arracada… o mil arracades, segons el dia que fa, el teu estat d’ànim, el color o el material que necessites per combinar, un missatge d’amor, la llista de la compra. La caixa inclou fulls de paper tallats a mida i bolígraf, tubs de recanvi i capsetes amb gomes de colors. Tot plegat es munta i desmunta amb molta facilitat… en fi les mil i una.

 

L’arracada: or groc, vidre, gometes de silicona, perles cultivades i el que tu vulguis.

 

Tasmania taller de joieria de granollers Tasmania taller de joieria de granollers Primera peça de l'arracada d'or . Tasmania     Segona peça de l'arradada - Tasmania     Tercera peça de l'arracada d'or - Tasmania  Arracada d'or amb perles cultivades       L'arracada amb pedres de colors       Missatge in the tubet  Tot plè de cordills de colors Una branqueta de romaní, quan desmuntes l'arracada fa molta olor - Tasmania      Lletres de metacrilat tallades amb làser formant una paraula - Tasmania